Schoenen en meer

Ben je ook zo dol op schoenen en kleding en alles wat hier mee te maken heeft? Ik wel en ik vraag me af of ik daar nog ooit vanaf ga komen! Ik heb nu namelijk weer kennis gemaakt met de Contessa schoenen. Daar worden erg veel mooie schoenen aangeboden, zowel dames- als herenschoenen en merken als UGG Australia, Timberland en nog veel meer worden hier dan ook aangeboden! Ik kan mijn ogen niet geloven als ik het allemaal zie en krijg meteen zin om te gaan shoppen. Het is namelijk een erg stijlvolle collectie en allemaal van goede kwaliteit. Het zijn schoenen om echt waarde aan te hechten, comfort en de pasvorm zijn geweldig. Ieder seizoen weer een nieuwe collectie en ik kijk er nu alweer naar uit wanneer de nieuwe collectie gaat komen.

 

Zomer en schoenen

In de zomer merk ik aan mezelf dat ik nog meer bezig ben met schoenen. Ik zoek online naar leuke koopjes, maar ik zoek ook naar vernieuwende merken, stijlen en kleuren. Weet jij al wat je graag zou willen dragen deze zomer? Ik weet het wel, want bij Contessa schoenen ga ik het echt uitkiezen! Zoveel bij elkaar, maar welk merk het precies gaat worden en welke kleur, daar ben ik nog niet over uit. Ik ga wel snel bestellen want nu is mijn maat nog aanwezig en dat kan zeker in deze periode erg snel gaan. Als ik je een advies mag geven, ga dan ook eens kijken bij deze mooie schoenen en wie weet wat het voor jou gaat worden deze zomer!